Emmi Kraan


Emmi Kraan

Emmi Kraan (1996) is geboren met zeebenen en heeft sindsdien bijna elke zomer meegevaren en geassisteerd in de ISA (gezins)flottieljes met Marjan. Omdat ze op Corfu is opgegroeid spreekt ze vloeiend Grieks, wat uiteraard goed van pas komt als flottieljebegeleidster.

Van 2014 tot 2019 studeerde Emmi aan de Rijks Universiteit Groningen (Bachelor in Liberal Arts and Sciences en een Master in Writing, Editing en Mediating). Daarna is ze op wereldreis gegaan en heeft ze Zuid-Oost Azië, Nieuw Zeeland en Australië  verkend. Emmi houdt van de natuur, zeilen, yoga, tai-chi, hiken en klimmen. Ze is milieu bewust en artistiek, en doet haar best haar vaardigheden te combineren en de wijde wereld in te sturen met haar magazine (r)evolution.

In Australie volgde ze een cursus voor ademcoach en in Nieuw Zeeland deed ze mee met een 10 daagse Vipassana meditatiecursus. Een richting waarin ze zich verder wil gaan verdiepen de komende jaren.

Flottieljebegeleiding 2022

Vanaf maart 2022 is ze terug in Europa. Het hele vaarseizoen op de Ionische zee, haar thuis, met een rugzak vol levenslessen en ervaringen.

Ze verheugt zich erop onze gasten weer fijne vakanties te bezorgen, en naar de mooiste plekjes rondom Corfu te brengen, op een manier zoals alleen ISA dat kan.

Emmi op de leadboat Emmi ziet dolfijnen Emmi in Sayiadha