Bavaria 44 “Annabel”


Bavaria 44.

Ruim, luxe en comfortabel zeiljacht met 3 hutten en 2 natte cellen.

De langsscheepse kombuis heeft een grote koelkast, 3 pits gasstel en oven, veel kastruimte en uitgebreid keukengerei om heerlijke maaltijden aan boord te bereiden. De rest van de salon wordt ingenomen door een grote eettafel met zitbanken rondom en de navigatiehoek.

Waarin dit jacht zich vooral onderscheidt is de ruime luxe voorhut (eigenaars versie) met goede kwaliteits-matrassen en eigen douche/toiletruimte.

Achter zijn nog 2 tweepersoons hutten en een extra natte cel. Alle hutten zijn uitgerust met ventilator en 12V USB stopcontacten.

Aan dek een ruime kuip met teak banken, kuipkussens, een grote bimini met af/aan ritsbaar doorzichtig schaduwdoek rondom. Met de 2 stuurwielen aan stuurboord en bakboord is er in het midden een ruime doorloop over de loopplank de kuip in.

Eenvoudige zeileigenschappen met rolgrootzeil en rolgenua.

Lekker stabiel en goed zeilend schip. Zeer geschikt voor mensen die nog moeten wennen aan het bootleven, of bijvoorbeeld een geschipperde charter voor de wat oudere zeilers om toch nog comfortabel terug te kunnen komen in ons prachtige vaargebied.

Details of the Bavaria 44

Emmi en Deniz