Flottieljezeilen


Flottieljezeilen

 

Flottieljezeilen

Zeilen in het prachtige vaargebied van de Ionische Zee, het makkelijkste vaargebied van Griekenland, en misschien zelfs wel van de wereld. Uitermate geschikt voor de beginnende zeezeiler en ook gezinnen. Graag laten we jullie genieten van het leven aan boord, de natuur, de haventjes en hun vriendelijke bewoners en de mooie baaien. Met de lokale kennis en ervaring van de flottieljebegeleiding worden de flottieljes een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

In de vakantieperiodes zijn er altijd families en kinderen in de flottieljes en is er aansluiting voor alle leeftijden.

De wisseldag is zaterdag. Die dag is voor de reis, boodschappen en het jezelf eigen maken met de boot. De flottielje vertrekt dan op zondagmorgen na de briefing uit de marina en komt vrijdagmiddag weer terug.

Het is ook mogelijk in combinatie met je zeilvakantie een aantal dagen op Corfu of het vaste land een leuke accommodatie uit te kiezen. Als je goedkopere vluchten vindt op afwijkende reisdagen kan dat een relaxte manier van het begin of einde van je zeilvakantie zijn. Vraag bij de boeking om advies. Wij weten hierin de weg.

ISA heeft een gevarieerd aanbod van schepen. Bij elke aanvraag wordt een offerte op maat gemaakt. Graag horen wij jullie wensen.