Flottieljezeilen


Flottieljezeilen

 

Flottieljezeilen

Al meer dan 25 jaar zeilen en leven wij in dit prachtige vaargebied rondom Corfu. Het makkelijkste vaargebied van Griekenland, en misschien zelfs wel van de wereld. Uitermate geschikt voor de beginnende zeezeiler en ook gezinnen. Graag laten we jullie meegenieten van het leven aan boord, de natuur, de haventjes en hun vriendelijke bewoners en de mooie baaien die we aandoen. Met onze lokale kennis en ervaring maken wij van de flottieljes een onvergetelijke vakantie voor jong en oud 🙂

In de vakantieperiodes zijn er altijd families en kinderen in de flottieljes. Daarom zijn er een speciale tweeweekse gezinsflottieljes. In het voor- en naseizoen hebben we vaak thema reizen met bijvoorbeeld yoga, een workshop of een bijzondere route, zoals bijvoorbeeld de tweeweekse Dhiaponti reis. In het flottielje programma vind je de data en thema’s.

Ook tijdens de gewone flottielje weken is er ruimte voor wandelingen, yoga of een bijzondere bestemming. Laat weten wat je leuk vindt, dan hoor je wat er allemaal mogelijk is. We halen eruit wat erin zit!

De wisseldag voor de meeste flottieljes in 2018 is zaterdag. Die dag is voor de reis, boodschappen en het jezelf eigen maken met de boot. De flottielje vertrekt dan op zondagmorgen na de briefing uit de marina en komt vrijdagmiddag weer terug.

De gezinsflottieljes kunnen deze zomer op een zaterdag of woensdag beginnen. Er zijn dit jaar ook 10 of 11 daagse reizen. De langere gezinsflottielje komen tussendoor niet terug naar de marina en kunnen dus een leukere route varen.

Het is ook mogelijk in combinatie met je zeilvakantie een aantal dagen op Corfu of het vaste land een leuke accommodatie uit te kiezen. Als je goedkopere vluchten vindt op afwijkende reisdagen kan dat een relaxte manier van het begin of einde van je zeilvakantie zijn. Vraag bij de boeking om advies. Wij weten hierin de weg.

ISA heeft een gevarieerd aanbod van eigen schepen. Als die geboekt zijn, of je wilt graag een ander type of andere maat zoeken we voor je verder. In de prijslijst staan een aantal voorbeelden van schepen die welkom zijn in onze vloot. Bij elke aanvraag wordt een offerte op maat gemaakt. Graag horen wij jullie wensen.