Sea Sisters Sailing


Sea Sisters Sailing

Verwen jezelf met een zeil-retreat, een ‘Sea Sisters Sailing’ week op de Ionische zee temidden van een groep inspirerende vrouwen.

In stilte opwarmen in de ochtendzon

Zwemmen als zeemeerminnen

Zingen als sirenes

Verwend worden als koninginnen

Stralen als godinnen

Koken als moeders 

Spelen als meisjes

Sea Sisters

Deze zeilvakantie is voor iedereen die zich identificeert als vrouw en voor alle leeftijden (maidens, mothers, crones), voor artiesten, therapeuten, zeilers, studenten, workaholics, reizigers, rainbows, feministen, zwangeren, huisvrouwen. Een week waarin je helemaal jezelf kan zijn en je verbinden met je vrouwelijke innerlijke kracht en de natuur. We zijn er deze week met elkaar en voor elkaar. We delen levens- ervaringen, wijsheden, struggles, workshops, rituelen, plezier, muziek, zang en maaltijden.

De boot zal een aantal nachten in afgelegen baaien midden in de natuur ankeren, waar we voor onszelf koken. De schipper zorgt voor voldoende boodschappen voor de ontbijtjes, lunches en zonodig avondmaaltijden. Ook bezoeken we gezellige haventjes en laten we ons verwennen in Griekse tavernes of op een zonnig terras.

Sailing

We zeilen vanaf het Griekse eiland Corfu, waar schipper Emmi geboren en opgegroeid is. Je hoeft geen zeilervaring te hebben, je kan meezeilen. Wil je graag eens kennismaken met zeezeilen, dan is dit een unieke kans in een unieke setting. Als je wel zelf kan zeilen kan je met je eigen groepje ook een boot huren en aansluiten bij de Sea Sisters flottielje.

Praktische info:

De boot die we gebruiken voor meezeilen is meestal de Dufour 36 “Free Life”. Als je met een eigen andere boot mee wilt varen kan je een offerte aanvragen voor een boot naar keuze.

DATA: Voor 2022 zijn nog geen Sea Sister zeilweken gepland. Deze weken zijn op aanvraag. Als je een groepje hebt met interesse, neem dan contact op via de mail.

Meenemen denk aan: muziek instrumenten/drums, gedichten, inspiratie kaarten, yoga mat, spelletjes.

Als je het fijn vindt om je skills of kennis te delen met andere deelnemers, of massages uit te wisselen, zorg dan dat je alles daarvoor bij je hebt. We kunnen voor vertrek uit de haven extra lakens en handdoeken aan boord leggen.

Facebook:

Er is een Sea Sisters Sailing pagina voor foto’s, vragen en ervaringen.

 kampvuur Jeltje aan het roer