Sea Sisters Sailing

Sea Sister

Sea Sisters Sailing

Verwen jezelf met een zeil-retreat, de ‘Sea Sister Sailing’ week op de Ionische zee temidden van een groep inspirerende vrouwen.

In stilte opwarmen in de ochtendzon

Zwemmen als zeemeerminnen

Zingen als sirenes

Verwend worden als koninginnen

Stralen als godinnen

Koken als moeders 

Spelen als meisjes

Sea Sisters

Deze zeilvakantie is voor iedereen die zich identificeert als vrouw en voor alle leeftijden (maidens, mothers, crones), voor artiesten, therapeuten, zeilers, studenten, workaholics, reizigers, rainbows, feministen, zwangeren, huisvrouwen. Een week waarin je helemaal jezelf kan zijn en je verbinden met je vrouwelijke innerlijke kracht en de natuur in een veilige omgeving. We zijn er deze week met elkaar en voor elkaar. We delen levens- ervaringen, wijsheden, struggles, workshops, rituelen, en ook plezier, muziek, zang en maaltijden.

De ochtenden beginnen in stilte met beweging (wandeling, t’ai chi,(acro)yoga, tai chi, dans). Na het ontbijt een talking circle*. De dagen vullen zich met zeilen, zwemmen, lekker en gezond eten, relaxen en uitwisseling van kennis, massages, enz.

*De thema’s zullen zich vanzelf aandienen of worden gekozen door de groep. Denk hierbij aan: verbinding met de natuur, de maan (cyclus), relaties, sexualiteit, vitaliteit, zelfexpressie, emoties, transformeren van angst, verdriet. Spreek en leef vanuit je hart. 

De groepsactiviteiten zijn vrijblijvend. Voel je vrij om er wel of niet bij te zijn. De flottielje zal een aantal nachten in afgelegen baaien midden in de natuur ankeren, waar we voor onszelf koken. De schippers zorgen voor voldoende boodschappen voor de ontbijtjes, lunches en zonodig avondmaaltijden. Ook bezoeken we gezellige haventjes en laten we ons verwennen in Griekse tavernes of op een zonnig terras.

Sailing

We zeilen vanaf het Griekse eiland Corfu, waar Marjan sinds 1989 flottieljes organiseert en  waar Janna geboren en opgegroeid is. We brengen je naar de mooiste baaitjes, zwemmen in geheime grotjes en genieten van pittoreske vissersdorpjes op het eiland Paxos of het Griekse vasteland.

Je hoeft geen zeilervaring te hebben om mee te zeilen. Je kan meezeilen op een boot met schipper (Janna of Marjan). Wilde je altijd al graag eens kennismaken met zeezeilen, dan is dit een unieke kans in een unieke setting. Als je wel zelf kan zeilen kan je met je eigen groepje ook een boot huren en aansluiten bij deze Sea Sisters flottielje.

Praktische info:

De boten die we zullen gebruiken voor meezeilers zijn de Bavaria 41 en Dufour 36. Als je met een eigen andere boot mee wilt varen kan je een offerte aanvragen voor je boot naar keuze.

DATA: op aanvraag

Meenemen denk aan: muziek instrumenten/drums, gedichten, inspiratie kaarten, yoga mat, spelletjes, maar ook waterschoenen, warme sjaal (voor je rug bij het kampvuur), wind/waterdicht jack.

Als je het fijn vindt om je skills of kennis te delen met andere deelnemers, of massages uit te wisselen, zorg dan dat je alles daarvoor bij je hebt. We kunnen voor vertrek uit de haven extra lakens en handdoeken aan boord leggen.

Prijzen:

Zie in de prijstabel de prijzen voor meezeilen.

Facebook:

Er is een Sea Sisters Sailing pagina voor foto’s, vragen en ervaringen.

En een ‘talking circle online’ in de vorm van een besloten groep: SeaSterS. Als deze pagina je aanspreekt, voel je dan vrij lid te worden, ook als je (nog) geen mogelijkheid ziet om naar Corfu te komen ben je welkom in deze community.