Sea Sisters Sailing

Sea Sister

Sea Sisters Sailing

Verwen jezelf met een zeil-retreat, een ‘Sea Sister Sailing’ week op de Ionische zee temidden van een groep inspirerende vrouwen.

In stilte opwarmen in de ochtendzon

Zwemmen als zeemeerminnen

Zingen als sirenes

Verwend worden als koninginnen

Stralen als godinnen

Koken als moeders 

Spelen als meisjes

Sea Sisters

Deze zeilvakantie is voor iedereen die zich identificeert als vrouw en voor alle leeftijden (maidens, mothers, crones), voor artiesten, therapeuten, zeilers, studenten, workaholics, reizigers, rainbows, feministen, zwangeren, huisvrouwen. Een week waarin je helemaal jezelf kan zijn en je verbinden met je vrouwelijke innerlijke kracht en de natuur. We zijn er deze week met elkaar en voor elkaar. We delen levens- ervaringen, wijsheden, struggles, workshops, rituelen, en ook plezier, muziek, zang en maaltijden.

De boot zal een aantal nachten in afgelegen baaien midden in de natuur ankeren, waar we voor onszelf koken. De schipper zorgt voor voldoende boodschappen voor de ontbijtjes, lunches en zonodig avondmaaltijden. Ook bezoeken we gezellige haventjes en laten we ons verwennen in Griekse tavernes of op een zonnig terras.

Sailing

We zeilen vanaf het Griekse eiland Corfu, waar schipper Janna geboren en opgegroeid is. Je hoeft geen zeilervaring te hebben, je kan meezeilen. Wilde je altijd al graag eens kennismaken met zeezeilen, dan is dit een unieke kans in een unieke setting. Als je wel zelf kan zeilen kan je met je eigen groepje ook een boot huren en aansluiten bij deze Sea Sisters flottielje.

Praktische info:

De boot die we zullen gebruiken voor meezeilen is de Dufour 36 “Free Life”. Als je met een eigen andere boot mee wilt varen kan je een offerte aanvragen voor een boot naar keuze.

DATA: 10 en 17 augustus 2019. Je kan kiezen voor 1 of 2 weken zeilen.

Meenemen denk aan: muziek instrumenten/drums, gedichten, inspiratie kaarten, yoga mat, spelletjes.

Als je het fijn vindt om je skills of kennis te delen met andere deelnemers, of massages uit te wisselen, zorg dan dat je alles daarvoor bij je hebt. We kunnen voor vertrek uit de haven extra lakens en handdoeken aan boord leggen.

Prijzen:

Meezeilen op de Dufour 36 kost 850 euro per persoon per week voor een gedeelde hut, of 1.500 euro voor een privé hut.

Extra lokale kosten: 75 euro per persoon (marinetoeslag), scheepskas voor diesel en gezamenlijke boodschappen. De fee voor de schipper is nog niet inbegrepen. Dit mag een donatie zijn. De schipper wordt vrijgehouden van de scheepskas.

Facebook:

Er is een Sea Sisters Sailing pagina voor foto’s, vragen en ervaringen.