Reflexologie van Janna op Corfu

reflexologie met Janna Kraan

Welzijn en Balans.

Dochter Janna heeft zich gespecialiseerd in o.a. reflexologie en aromatherapie. Bij een voetreflexzone behandeling worden de voeten gemasseerd. Drukpunten op de voeten corresponderen met organen, klieren, spieren. Het hele lichaam is terug te vinden op de voeten. In de reflexologie wordt deze kennis gebruikt bij een voetmassage. Het lichaam wordt gestimuleerd in haar zelfgenezend vermogen en weer in balans gebracht. Het werkt ontspannend, blokkades kunnen worden opgeheven en afvalstoffen makkelijker afgevoerd.

In alle opzichten een weldadige ervaring die heerlijk is om te ontvangen tijdens je vakantie.

Janna Kraan

Janna (1994) is geboren en getogen op Corfu. Haar hele jeugd zeilde zij mee in de flottieljes.

Ze studeerde in Athene aan de “Academy of Ancient Greek and Traditional Chinese Medicine” o.a. Aromatherapie, Reflexologie, Creative Healing en de basis van de Chinese geneeskunde.

Sinds 2015 is zij terug op Corfu en brengt daar haar vaardigheden in de praktijk. Je kan bij Janna terecht voor een voetreflexzone behandeling, creative healing of gewoon een ontspannende massage. Ook maakt zij haar eigen crèmes, allemaal van natuurlijke ingrediënten.

  • 1x voetreflex (behandeling van een uur) :    35 euro
  • 1x full body aroma massage (1,5 uur)     :    50 euro

In 2016 is zij zich verder gaan verdiepen in begeleiding bij zwangerschap en geboorte als doula. Ook doet zij baby- en kindermassage en reflexologie.

In 2017 heeft zij haar RYS schippersdiploma behaald.

  • Ben je niet zeker van je zeilervaring
  • Kom je ervaren handen tekort
  • Wil je graag meer leren

Janna kan worden ingehuurd als schipper voor overdag in de flottielje. Ze kan slapen op de leadboat.

In 2018 organiseren Janna en Marjan samen een aantal speciale Sea Sisters zeilweken waarin Janna de meezeilboot schippert en het programma begeleidt. Een paar maanden reizen in de winter van ’17-’18 was hiervoor een goede inspiratiebron.

Voor een afspraak voor een massage kan je  Janna zelf bellen: +30 6982912274,