Meezeilen met de Free Life


MEEZEILEN op de Dufour 36 “Free Life”

Voorjaar 2022 bieden we de mogelijkheid tot meezeilen op de Dufour 36. Deze boot kan tegelijkertijd het flottielje begeleidingsschip zijn. Hierdoor heb je in de avond de gezelligheid van een grotere groep. Overdag geniet je van het zeilen, ankeren en zwemmen in mooie baaien onderweg, en als je wilt leert Emmi je zeilen, ankeren en afmeren.

Emmi is de schipper. Zij woont in de voorste hut met haar vriend Guillaume en hun hondje Selini. De 2 comfortable achterhutten zijn beschikbaar voor meezeilers. Jullie delen 1 natte cel. De boot heeft een (warme) douche op het achterdek.

De flottieljes zijn in het voorjaar klein en gezellig. Omdat het kleine groepjes zijn, zijn we flexibel met de route. Afhankelijk van het weerbericht en de wensen van de groep wordt besloten waar de flottielje heen zal gaan.
Ook als er geen flottielje boekingen zijn kan meezeilen doorgaan.

Prijzen:

Meezeilen kost 900 euro per hut per week (max. 2 personen per hut).

Kosten voor de schipper zijn 1050 euro per week. Als er maar 1 hut geboekt wordt rekenen we 750 euro voor de schipper. Bij 2 geboekte hutten wordt het 525 euro per hut

Extra lokale kosten: 125 euro per hut marina fee (voor eindschoonmaak, lakens, handdoeken en eerste en laatste nacht havengeld)

Niet inbegrepen: scheepskas voor diesel, havengelden onderweg en gezamenlijke boodschappen.

De schipper wordt vrijgehouden van de scheepskas

Emmi en Guillaume.