Linken naar leuke websites


Tips over Corfu.

Bloeiende thijm

Tips over andere leuke bestemmingen

In dit sfeervolle hotel worden gasten in de watten gelegd door gastheer en gastvrouw Yiannis en Rita Kirligitsis-Berends. De dag begint met een ontbijt vol variatie. Elke dag anders.

Dan op onderzoek uit in de Zagori, met haar adembenemende bergen en dalen, de prachtige natuur en het natuurwonder de Vikos kloof, de diepste kloof ter wereld. Het is fijn om een auto te hebben en zo elke dag een ander stukje te ontdekken. Het is een prachtig wandelgebied met pittoreske dorpjes.

‘s Avonds begint het grote genieten van de bijzondere kookkunsten van Yiannis: pure streekgerechten van dagverse producten van de markt in Ioaninna of direct van boeren in de omgeving. Nagenieten van de koele avond met een goed glas wijn, of proef Rita’s zelfgemaakte likeurtjes. En dan een heerlijke nachtrust. Even lekker niets aan je hoofd. Tot rust komen. Zo hoort een vakantie te zijn.

De week van 27/5 tot 3/6 2017 organiseren Marjan & Rita weer samen een special vanuit hotel Porfyron waar de nadruk zal liggen op wandelen, kruiden en gezonde voeding. Hoe kan de natuur ons helpen vitaal en blij te blijven.

2013-07-10-20-08-16

Een website vol met leuke ideetje als je voor of na je zeilweek nog wat anders wilt doen op Corfu of het Griekse vasteland. Anneke kent dit grote gebied op haar duimpje en heeft overal leuke contacten.  Ze denkt met je mee en kan een fantastische combi voor je samenstellen en regelen. Als ISA klant kan je gewoon de boot bij ISA boeken en de aanvullende vakantie bij Corfu Vakanties.

2016-06-16-07-44-54

Wandelvakanties

Een wandelroute vanaf de Zuid punt van Corfu het hele eiland over. De totale route is in een dag of 10 zelfstandig te doen. De beste tijd om te wandelen is het voorjaar. Eigenlijk vanaf februari al wel als je dan vluchten kan vinden (via Athene of Thessaloniki). Vanaf juni begint het warmer te worden en loop je liever alleen nog in de vroege ochtenden.

De website van Evelien Bogaart, van oorsprong Cultureel Antropologe. Sinds 2000 actief met de reisorganisatie Desert Tracks, welke gespecialiseerd was in woestijn wandelreizen.

overonsevelien__

Earth Tracks biedt nu kleinschalige wandelreizen in Europa en de randen hiervan voor mensen die van de gebaande paden af willen wijken. Mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen en interesse en respect hebben voor natuur & cultuur.